Sport- en cultuurloket

Het sport- en cultuurloket helpt inwoners van de gemeente Noordwijk op weg in de wereld van sport, bewegen en cultuur. Het sport- en cultuurloket biedt hulp, advies en begeleiding bij het vinden van passend aanbod. Deze hulp, advies en/of begeleiding wordt gegeven door de Buurtsportcoaches en de Cultuurcoach van Sportbedrijf Noordwijk.

Daarnaast bieden wij hulp bij het vinden van passende activiteiten en zijn wij intermediair voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. Het Jeugdfonds Sport & Cultuur helpt gezinnen waarbij sport of cultuur niet haalbaar is vanwege financiële omstandigheden. Het fonds betaalt, als je hier recht op hebt, de contributie of het lesgeld voor jeugd tot 18 jaar. Tevens zijn wij intermediair voor het Volwassenenfonds Sport & Cultuur, waarvoor inwoners vanaf 18 jaar in aanmerking kunnen komen.

Het sport- en cultuurloket is er voor iedereen in Noordwijk, Noordwijkerhout en De Zilk. 

Ben je een vereniging?
Wij helpen je graag bij het verspreiden van informatie. Ook kan er hulp geboden worden bij het organiseren van bijvoorbeeld een schooltoernooi of culturele activiteit. Daarnaast denken wij graag mee over het realiseren van aanbod voor mensen met een beperking.


Wil je met ons in contact komen?

Voor het maken van een afspraak zijn wij telefonisch of per e-mail bereikbaar via onderstaande gegevens.

Telefoonnummer: 071-3615493 | toets 2 voor Buurtsportcoach | toets 3 voor Cultuurcoach
E-mail: sportencultuurloket@sportbedrijfnoordwijk.nl

Je kunt ook het vragenformulier hieronder invullen. Wij nemen daarna zo snel mogelijk contact met je op.

Heb je een vraag?

Dit veld is verplicht
U heeft uw e-mailadres niet ingevuld
U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld
Dit veld is verplicht