Friends United

Wekelijks sporten kinderen met een (licht verstandelijke) beperking samen.

Onze Buurtsportcoaches verzorgen samen met een pedagogisch medewerkster de sportlessen. Het aanbod is heel divers, waarbij de deelnemers in aanraking komen met zowel sport als spel. Hierbij kun je denken aan voetbal, basketbal, hockey, boogschieten, judo, boksen, tennis, badminton, volleybal en trefbal. Ook werken wij met thema’s, als Sinterklaas, kerst, de Olympische Spelen en het WK voetbal.  

Waarom sporten bij Friends United?

Wij bieden op diverse niveaus, aangepast aan het individu, laagdrempelig sport en spel aan. Hierbij kan worden gesteld dat er ook ruimschoots aandacht wordt besteed aan het sociale aspect. Wij als Friends United brengen allerlei kinderen/jongeren bij elkaar en zorgen voor verbinding. Kinderen en jongeren die bij ons sporten, hebben bijvoorbeeld een (licht) verstandelijke beperking, autisme, het syndroom van down of niet aangeboren hersenletsel, waardoor er dus geen aansluiting kan worden gevonden bij een reguliere vereniging.

Wanneer en waar is Friends United?

De sportlessen vinden plaats in Sporthal Duinwetering in Noordwijk (complex VV Noordwijk). Bij mooi weer kunnen we ook gebruik maken van de velden van de voetbalvereniging.

Wij zijn er op de woensdag- en vrijdagmiddag van 16.00 tot 17.30 uur. Tijdens schoolvakanties vinden de lessen geen doorgang.

Lijkt het je leuk een keer vrijblijvend mee te doen of mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Meer informatie over deze activiteit? Bel dan naar 06-39654371 of stuur een e-mail naar marloes@friendsunited.nl of danny@sportbedrijfnoordwijk.nl.