Vacature Buurtsportcoach

Vacature: enthousiaste en sportieve Buurtsportcoach 

Sportbedrijf Noordwijk is regelmatig op zoek naar Buurtsportcoaches. Heb jij passie voor sport en bewegen en krijg jij met jouw enthousiasme de inwoners van de gemeente Noordwijk in beweging? Dan zijn wij op zoek naar jou.

Wat ga je doen?

In deze functie organiseer je sport- en beweegactiviteiten voor de inwoners van de gemeente Noordwijk. Als Buurtsportcoach ben je zichtbaar en actief in de gemeente. Jij bent er voor alle doelgroepen, van jong tot oud. Hierbij kom je ook in aanraking met inwoners voor wie sporten en bewegen niet vanzelfsprekend is. Om de inwoners in beweging te krijgen organiseer en voer je activiteiten uit, maar zoek je ook verbindingen tussen diverse partijen. Je bent het aanspreekpunt voor inwoners en organisaties voor alles wat met sport te maken heeft.

Wie zoeken wij?

Jij bent iemand die sport en bewegen op een eenvoudige wijze kan overbrengen en die makkelijk contact maakt met verschillende doelgroepen. Je kunt zelf overzicht houden bij het organiseren van activiteiten en projecten. Daarnaast herken je je in de volgende punten:

  • je hebt een afgeronde (MBO of HBO) opleiding op het gebied van sport en bewegen;
  • je hebt enige jaren relevante werkervaring op uitvoerend niveau in de sport;
  • je kunt projectmatig werken, zowel zelfstandig als in groepsverband;
  • je bent proactief, creëert draagvlak en beschikt over competenties om te kunnen netwerken;
  • je hebt een flexibele instelling en bent dagelijks na schooltijd beschikbaar. Soms (bij evenementen) ben je ook in het weekend inzetbaar;
  • je komt bij voorkeur uit de gemeente Noordwijk en/of directe omgeving;
  • kennis op het gebied van sporten met lichamelijke beperkingen, peuters en/of volwassenen is een pre.

Wat bieden wij jou?

Met 15 medewerkers zetten wij ons dagelijks in voor een vitaal, sportief en cultureel Noordwijk. Samen inspireren en motiveren wij elkaar. De lijnen binnen Sportbedrijf Noordwijk zijn kort, waardoor je snel kunt schakelen. Ons doel is het stimuleren van een gezonde leefstijl door cultuur, sport en bewegen op de kaart te zetten in de gemeente Noordwijk. Spreekt dit je aan? Wij bieden jou een leuke functie als Buurtsportcoach binnen een jong team. Jouw salaris is afhankelijk van je leeftijd en ervaring conform CAO Vermo. Je krijgt een aanstelling voor de duur van één jaar met uitzicht op verlenging van de arbeidsovereenkomst.

Heb je interesse?

Voor meer informatie over de functie kun je contact opnemen met Stephanie Sloos via stephanie@sportbedrijfnoordwijk.nl.

Solliciteer nu!

Solliciteer direct via het onderstaande formulier!

U heeft uw voornaam niet ingevuld
U heeft uw achternaam niet ingevuld
U heeft uw telefoonnummer niet ingevuld
U heeft uw e-mailadres niet ingevuld
Dit veld is verplicht
Dit veld is verplicht